Ik heb een zorgdiploma en wil helpen in de zorg

Ben jij een (voormalig) verpleegkundige, verzorgende of helpende? Wil je tijdens de coronacrisis bijspringen in de zorg? Geef je dan snel op als extra hulp. Zorgorganisaties staan te springen om jou. Ondanks dat al veel (oud) zorgmedewerkers je zijn voorgegaan en velen van hen tijdelijk zijn teruggekeerd in de zorg, blijft de behoefte aan extra hulp ook de komende maanden groot. Misschien word je niet meteen ingezet. Toch verwachten we de komende weken vanuit zorgorganisaties veel vraag om extra ondersteuning. Want de nood is hoog.

Tijdelijk terug de zorg in

Heb je eerder een carrière switch gemaakt en de zorg achter je gelaten? Ben je met pensioen? Of ben je om een andere reden niet meer werkzaam in de zorg? Laat jouw zorghart weer kloppen en spring tijdelijk in, daar waar jouw inzet nu het hardst nodig is. Bij de organisatie waar je aan de slag gaat, krijg je hulp om, als je dat niet meer bent, weer bevoegd en bekwaam te worden. Hoe deze begeleiding eruit ziet, is afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt en wat je daar gaat doen. Kijk op de pagina scholing, richtlijnen en protocollen  om jezelf alvast voor te bereiden.

Meld je aan om als zorgprofessional de zorg te ondersteunen

Extra handen-punten in de regio verbinden aanvragen van zorgorganisaties en het aanbod van zorgprofessionals. Ook bij jou in de regio is een Extra handen-punt actief. Om te zorgen dat jouw aanmelding direct op de juiste plaats terecht komt, vragen we je jouw postcode in te voeren.

Hulp nodig bij je aanmelding?

In dit handige instructiefilmpje wordt stap voor stap uitgelegd hoe je je kunt aanmelden. Wil je eerst nog wat extra informatie lezen? Bekijk dan de vraag & antwoord pagina. Hier vind je antwoord op een groot aantal vragen die anderen al stelden.

Heb je toch nog een andere vraag? Inhoudelijke vragen, kun je stellen via extrahandenvoordezorg@regioplus.nl.

Met technische vragen over jouw account kun je contact opnemen met de helpdesk via support@eelloo.nl. Voeg eventueel een foto toe van het probleem waar je tegenaan loopt.

Mijn Extra handen

Heb jij je al eerder aangemeld? Wil je jouw adresgegevens wijzigen of je beschikbaarheid aanpassen? Ga dan naar Mijn Extra handen.