Zorgprofessional

Door Corona wordt de druk op zorgorganisaties, zoals ziekenhuizen en ouderenzorg, alsmaar groter. Het aantal mensen met Corona blijft groeien, ook onder het personeel van de zorgorganisaties zelf. Daardoor het wordt steeds moeilijker om voldoende goede zorg te kunnen bieden.

‘Extra handen voor de zorg’ ondersteunt waar de personele nood het hoogst is. We koppelen (oud) zorgmedewerkers die tijdelijk bij willen springen, aan zorgorganisaties die behoefte hebben aan extra personeel.

Ben jij een (voormalig) verpleegkundige, verzorgende of oud-zorgverlener, met of zonder BIG-registratie, en wil jij je extra inzetten tijdens Corona? Dan zijn we op zoek naar jou! Al heel veel gedreven oud zorgmedewerkers gingen je voor. Misschien word je nu nog niet meteen ingezet, maar we verwachten de komende maanden nog veel vraag om ondersteuning te krijgen.

Aanmelden

Het matchen van vraag en aanbod gebeurt door regionale contactpunten. Om je aanmelding bij het juiste contactpunt terecht te laten komen, vragen we je nu eerst je postcode in te voeren.

Hulp nodig bij je aanmelding?

Bij onze veelgestelde vragen vind je antwoord op de meeste vragen. Heb je een andere vraag?

Neem voor inhoudelijke vragen, zoals ‘Moet ik werkzaam zijn in de zorg om me aan te melden?’, contact op met extrahandenvoordezorg@regioplus.nl.
Neem voor technische vragen, zoals ‘Het lukt me niet om een account aan te maken’, contact op met de helpdesk, support@eelloo.nl of 088-1004777. Voeg indien mogelijk een foto toe van het probleem waar je tegenaan loopt.

Voorbereiding

Binnen iedere organisatie krijg je hulp om, als je dat nog niet bent, weer bevoegd en bekwaam te worden. Hoe dit eruit ziet, is afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt en wat je daar gaat doen. Om jezelf alvast voor te bereiden is het nuttig om de pagina ‘Hulpmiddelen‘ op deze website eens te bekijken. Hier staan e-learning modules, richtlijnen, protocollen en procedures.

Mijn Extra handen

Heb jij je al eerder aangemeld? Wil je jouw adresgegevens wijzigen of je beschikbaarheid aanpassen? Ga dan naar Mijn Extra handen.