Ben jij een (voormalig) verpleegkundige, verzorgende, oud-zorgverlener, met of zonder BIG-registratie, en wil jij je extra inzetten? Dan zijn we op zoek naar jou! Hieronder kun je je aanmelden, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

De behoefte van zorgorganisaties verschilt per dag, per regio en per organisatie. We merken dat op dit moment vanuit de acute zorg de vraag om ondersteuning sterk terugloopt. Tegelijkertijd zijn er regio’s waar vanuit de verpleeghuizen een toenemende behoefte aan hulp is. Hoe dit er de komende maanden uit gaat zien, is onzeker. Wordt je nu nog niet ingezet, dan kan het zomaar zijn dat we volgende maand een beroep op je doen. Bijvoorbeeld wanneer de reguliere zorg weer toeneemt, en er ook nog coronazorg nodig is.

Voorbereiding

Binnen iedere organisatie krijg je hulp om weer bevoegd en bekwaam te zijn. Hoe dit eruit ziet, is afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt. Om jezelf alvast voor te bereiden is het nuttig om de pagina 'Hulpmiddelen' op deze website eens te bekijken. Hier staan e-learning modules, richtlijnen, protocollen en procedures.

Aanmelden

Om je aanmelding bij het juiste regionale contactpunt terecht te laten komen, vragen we je nu eerst je postcode in te voeren.


Hulp nodig bij je aanmelding?

Bij onze veel gestelde vragen vind je antwoord op de meeste vragen. Heb je een andere vraag?

  • Neem voor inhoudelijke vragen, zoals ‘Moet ik werkzaam zijn in de zorg om me aan te melden?’, contact op met extrahandenvoordezorg@regioplus.nl.
  • Neem voor technische vragen, zoals 'Het lukt me niet om een account aan te maken', contact op met de helpdesk, support@eelloo.nl of 088-1004777. Voeg indien mogelijk een foto toe van het probleem waar je tegenaan loopt.


Niet meer beschikbaar?

Ben je niet meer beschikbaar, of wil je om een andere reden jezelf uit het bestand laten verwijderen, dan kan dat natuurlijk. Stuur daarvoor een mailtje naar de helpdesk.