Mijn zorgorganisatie heeft hulp nodig

Heeft jouw zorgorganisatie door corona behoefte aan extra ondersteuning? Geef jullie behoefte voor extra hulp aan ons door. We hebben in ons bestand (oud)zorgprofessionals, medisch studenten en enthousiaste mensen zonder zorgervaring. Zij staan klaar om hun kennis en talent in jouw zorgorganisatie in te zetten.

Aanvragen op taken

Een groot aantal (oud)professionals hebben zich aangemeld om terug te keren in de zorg. Toch is het aantal gediplomeerde verplegenden en verzorgenden beperkt. Daarom is het belangrijk dat je een matchaanvraag plaatst op specifieke taken en niet op functie. Zo vergroot je de kans dat we een passende kandidaat vinden voor jouw vraag. Misschien zelfs wel vanuit een gesubsidieerde coronabaan.

Gesubsidieerde coronabanen

Coronabanen zijn gesubsidieerde banen voor de extra inzet van ondersteunend personeel tot en met 31 december 2021. Mensen die in aanmerking komen voor een coronabaan hebben geen zorgdiploma. Toch kunnen ze worden ingezet als gastvrouw/heer, zorgassistent, zorgbuddy, ADL–ondersteuner, welzijnsassistent, ondersteuner zorgmedewerker of ondersteuner veiligheid.

Lees meer over coronabanen en de mogelijkheden en voorwaarden om deze in te zetten in jouw organisatie.

Download hier een model arbeidsovereenkomst die je kunt gebruiken voor coronabanen.

Breed inzetbaar in zorgorganisaties

We nodigen je graag uit om creatief te zijn in je matchaanvraag. De beschikbare kandidaten hebben in de meeste gevallen geen zorgdiploma. Maar wel een mbo-, hbo- of WO-diploma in een ander vakgebied. Zij kunnen vanuit hun kennis en ervaring op meerdere gebieden ondersteunen.

Vragen als (zorg)medewerker: ga naar deze pagina.

Verbinden van vraag en aanbod

We streven ernaar om zo snel mogelijk nadat we de aanvraag hebben ontvangen een match aan te bieden. We zijn hierbij afhankelijk van de vraag en het aanbod in een regio. Belangrijk is dan dus ook dat de vraag vanuit jouw zorgorganisatie compleet en volledig is. Welke informatie nodig is, hebben we volledig beschreven. Hiermee verloopt het proces van werven, selecteren, aannemen en inroosteren zo soepel en voorspoedig mogelijk. Zo kunnen enthousiaste medewerkers snel ingezet worden en hulp bieden.

Heb je vragen? Neem contact op met jouw contactpersoon in jouw regio. Dat kan via www.regioplus.nl/regios. Of bel naar onze bereikbaarheidslijn voor zorgorganisaties: 088 0182 880 (tussen 09:00 en 17:00).

Vragen als (zorg)medewerker: ga naar deze pagina.

Hulp nodig bij je aanmelding?

Bij onze veelgestelde vragen vind je antwoord op de meeste vragen. Neem voor inhoudelijke vragen contact op met extrahandenvoordezorg@regioplus.nl.

Neem voor technische vragen, zoals ‘Het lukt me niet om een account aan te maken’, contact op met de helpdesk, support@eelloo.nl Voeg indien mogelijk een foto toe van het probleem waar je tegenaan loopt.