Heeft jouw organisatie door de corona-crisis extra behoefte aan zorgprofessionals? Via het inschrijfformulier kun je jouw behoefte voor extra personele inzet aan ons doorgeven. De regionale contactpunten van RegioPlus maken vervolgens, op basis van postcode, de best mogelijke match tussen jouw vraag en het aanbod van (oud)zorgprofessionals uit de landelijke database. We streven ernaar om zo snel mogelijk nadat we het formulier hebben ontvangen een match aan te bieden. We zijn hierbij uiteraard afhankelijk van de mate waarin het aanbod aansluit op de vraag.

Aanmelden


Hulp nodig bij je aanmelding?

Bij onze veel gestelde vragen vind je antwoord op de meeste vragen. Heb je een andere vraag?

  • Neem voor inhoudelijke vragen, zoals ‘Voor hoeveel fte kan ik extra zorgpersoneel aanvragen?’, contact op met extrahandenvoordezorg@regioplus.nl
  • Neem voor technische vragen, zoals 'Het lukt me niet om een account aan te maken', contact op met de helpdesk, support@eelloo.nl of 088-1004777. Voeg indien mogelijk een foto toe van het probleem waar je tegenaan loopt. 


Subsidie

Instellingen die kosten maken om extra ondersteuning in te zetten, kunnen hiervoor subsidie aanvragen via SectoplanPlus.

Kwaliteit en crississcholing

Er wordt bij matching rekening gehouden met de kwaliteitsstandaarden het besmettingsrisico dat de inzet van mensen van buiten de organisatie met zich meebrengt.

Documenten voor crisisscholing vind je hier.