Vaccinatie medewerkers staan klaar om in te zetten

Vaccineren op 140 priklocaties in mei. Een behoorlijke uitdaging waar de GGD voor staat. Vanuit het landelijk initiatief Extra handen voor de zorg helpen wij graag om vaccinatielocaties met een goede en gekwalificeerde bezetting te laten draaien.

Prikkers en ondersteuners

Wij bieden alle GGD’s toegang tot een bestand aan mensen die direct een bijdrage kunnen leveren aan het vaccinatieproces; als bevoegd prikker, ondersteuner of gastvrouw/-heer. Geef aan wat jouw priklocaties nodig hebben en wij maken de match.

Gratis bemiddeling, VOG en standaardcontracten

Wij verzorgen de werving en matching, organiseren de VOG’s en hebben
standaardcontracten beschikbaar. Dit bieden wij allemaal kosteloos aan. Wij bieden landelijke dekking en de screening van personeel heeft al plaatsgevonden. Kortom; zijn de vaccins er, dan zijn deze mensen er klaar voor!

Ruim 1.400 vaccinatie medewerkers staan klaar

In het bestand van Extra handen voor de zorg staan ruim 1.400 bevoegde prikkers, gastheren/-vrouwen en ondersteuners, die klaarstaan om ingezet te worden. Dit zijn (oud)zorgprofessionals, medisch studenten en enthousiaste mensen zonder zorgervaring die met elkaar het volledige proces van vaccineren kunnen verzorgen.

Update augustus 2021: het is niet meer mogelijk om een aanvraag bij ons in te dienen.