Subsidie voor inwerk- en opleidingskosten

Voor de (tijdelijke) inzet in het kader van de Coronacrisis kan per medewerker een tegemoetkoming worden aangevraagd voor de inwerk- en opleidingskosten via Sectorplanplus. Instellingen die in tijdvak 4 van Sectorplanplus al een aanvraag hebben lopen, kunnen binnenkort via hun bestaande aanvraag de deelnemers voor deze extra activiteit registreren in het portal.

Instellingen die nog geen aanvraag hebben lopen in tijdvak 4 voor Sectorplanplus, maar via deze site extra ondersteuning hebben aangevraagd en ingezet, hoeven op dit moment ook niets te doen. Wij zorgen dat er een registratie van deze instellingen komt, zodat ook zij binnenkort de subsidie kunnen aanvragen. Meer informatie hierover is te vinden op de website.
Instellingen die nog geen aanvraag hebben lopen in tijdvak 4 voor SectorplanPlus maar die de extra ondersteuning niet via deze site hebben geregeld, kunnen ook gebruik maken van de extra subsidie. Zij moeten hiervoor contact opnemen met hun regionale projectleider SectorplanPlus.

13 mei 2020