Mijn Extra handen

Het is niet langer mogelijk om je bij Extra handen voor de zorg te registreren als zorgmedewerker of om aanvragen als zorgorganisatie bij ons in te dienen. Reeds geplaatste aanvragen worden nog wel in behandeling genomen.

Heb je al een account? Dan kun je hieronder inloggen om bij jouw persoonlijke gegevens te komen.

Inloggen voor zorgstudenten en mensen met zorgdiploma

Heb je je eerder aangemeld als medewerker met zorgervaring of als medisch student? Vul dan hieronder jouw postcode in en druk op “Ga verder met aanmelden” om in te loggen.

Voer eerst je postcode in en klik op ‘Ga verder’.

Let op: er is een andere inlog voor mensen zonder zorgervaring, zie hieronder.


Inloggen voor mensen zonder zorgervaring

Tot 16 april 2021 konden mensen zonder zorgervaring zich aanmelden bij Extra handen voor de zorg. Heb jij je voor 16 april aangemeld en wil je je gegevens wijzigen? Druk dan op de knop hieronder om in te loggen.

Niet meer beschikbaar?

Ben je niet meer beschikbaar, of wil je om een andere reden jezelf uit het bestand laten verwijderen, dan kan dat natuurlijk. Stuur daarvoor een mailtje naar de helpdesk.

Vragen?

Neem voor inhoudelijke vragen, zoals ‘Wat gebeurt er met mijn gegevens?’, contact op met extrahandenvoordezorg@regioplus.nl.

Neem voor technische vragen, zoals ‘Het lukt me niet om in te loggen’, contact op met de helpdesk, support@eelloo.nl. Voeg indien mogelijk een foto toe van het probleem waar je tegenaan loopt.