Ik ben medisch student

Ik volg een opleiding zorg of welzijn

Volg je een opleiding om verzorgende, verpleegkundige of arts te worden? Of volg je een studie in één van de vele andere opleidingen in de sector zorg en welzijn? We kunnen ons voorstellen dat jij als medisch student graag wilt helpen. En dat het met de kennis die je al hebt, frustrerend is om niets te kunnen betekenen. Weet dat de zorg jouw hulp hard nodig heeft. Ben je gemotiveerd om te helpen in de zorg en voor langere tijd een aantal uren per week beschikbaar? Zet dan nu als medisch student een belangrijke stap in jouw zorgcarrière en meld je aan bij Extra handen voor de zorg.

Win-win situatie

Zit je meer thuis door de coronamaatregelen, bijvoorbeeld omdat jouw bijbaan is weggevallen? Grijp dan nu je kans om relevante zorgervaring op te doen en tegelijkertijd de zorg te helpen! Meld je aan bij Extra handen voor de zorg. Tijdens een persoonlijk intakegesprek bekijken we wat jij precies voor de zorg kunt betekenen en wat de mogelijkheden zijn naast jouw opleiding.

We verbinden aanvragen van zorgorganisaties aan het aanbod van extra hulp overal in Nederland.  Dit doen we via regionale Extrahandenpunt. Om jouw aanmelding goed te kunnen plaatsen, vragen we je de postcode in te voeren van waar jij de meeste uren wilt werken. Dat kan jouw ouderlijk huis of studentenhuis zijn.

Let op: als je al een opleiding hebt afgerond en nu een vervolgopleiding doet, noem dan ook de afgeronde opleiding bij je aanmelding. Vergeet ook niet aan te geven waar je al ruime ervaring in hebt, bijvoorbeeld vanwege een bijbaan in de zorg.

Hulp nodig bij je aanmelding?

Het hele proces van aanmelden wordt uitgelegd in dit handige instructiefilmpje en bij de veel gestelde vragen voor studenten van een (para)medische zorgopleiding of een opleiding richting welzijn. Daar vind je ook het antwoord op veel andere vragen.

Heb je een andere vraag? Neem voor inhoudelijke vragen contact op met extrahandenvoordezorg@regioplus.nl. Of bel met 088 018 28 80 (iedere werkdag tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar).

Voor technische vragen over jouw aanmeldproces kun je contact opnemen met de helpdesk, support@eelloo.nl. Voeg indien mogelijk een foto toe van het probleem waar je tegenaan loopt.

Mijn Extra handen

Heb jij je al eerder aangemeld? Wil je jouw adresgegevens wijzigen of je beschikbaarheid aanpassen? Ga dan naar Mijn Extra handen.