Wil jij gratis jouw hulp aanbieden aan zorgprofessionals die momenteel onder grote druk staan? Ben je beroepsmatig bezig met coaching en beschik je over een passende (opleidings-) achtergrond en ervaring? Meld je dan aan. Samen doen we wat we kunnen!

De koppeling die we maken tussen jou als coach en een kandidaat vindt telefonisch plaats. Je wordt dus gebeld om te vragen of je beschikbaar bent in het geval er een kandidaat is. De coachingsgesprekken vinden op dit moment online of telefonisch plaats. Om te zien hoe dat in zijn werk gaat, ontvang je van ons een instructie.

We kunnen nu nog niet aangeven of en wanneer je gekoppeld wordt aan een kandidaat. Dat hangt af van hoe de vraag vanuit zorgmedewerkers zich de komende tijd ontwikkelt.

Aanmelden 

Hulp nodig bij je aanmelding als coach?

Heb je een vraag over hoe je je als coach kan aanmelden of ondervind je problemen met het aanmelden? Kijk eerst even bij de veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Mail je vraag naar sterkinjewerk.regioplus@regioplus.nl en we zullen je zo snel mogelijk helpen.