De zorg staat voor een ongekende opgave. De coronacrisis leidt tot allerlei uitdagingen, waarvan de hoge werkdruk in de zorg een belangrijke is. Bij Extra handen voor de zorg geloven wij dat vele handen licht werk maken. Vanuit die overtuiging verbinden wij zorgorganisaties die ondersteuning kunnen gebruiken aan mensen die (tijdelijk) willen werken in de zorg. 

Heb je een zorgachtergrond, bijvoorbeeld als (oud)verzorgende of student verpleegkunde, en wil je helpen in een zorgorganisaties? Of kan jouw zorgorganisatie extra hulp gebruiken? Aarzel niet langer en meld je aan óf plaats een aanvraag voor extra hulp.

Het laatste nieuws

  • Saskia Kluit is lid van de Eerste Kamer vanuit GroenLinks. Ze heeft een sabbatical, maar meldde zich aan bij Extra handen voor de zorg. Het bericht Saskia Kluit: ‘De allerliefsten van de allerliefste mensen werken in de ouderenzorg’ verscheen eerst op extrahandenvoordezorg.nl.
  • In de afgelopen week zijn er bij Extra handen voor de zorg meer dan 400 aanmeldingen binnengekomen om de acute coronazorg in Caribisch Nederland te ondersteunen. Het is hartverwarmend dat er zoveel mensen bereid zijn om op hele korte termijn te vertrekken naar de acute crisissituatie op Curaçao. De zorgorganisaties op Curaçao hebben via het […]
  • Aanstaande vrijdag 9 april vertrekt een team van zorgspecialisten, prikkers en ondersteuners van Extra handen voor de zorg naar Curaçao om de acute coronazorg in Caribisch Nederland te ondersteunen. Het bericht Extra handen voor de zorg naar Curaçao voor acute coronazorg verscheen eerst op extrahandenvoordezorg.nl.

Heb jij je al eerder aangemeld en wil je jouw gegevens wijzigen? Ga dan naar Mijn Extra handen.